Afgelopen dinsdag 24 september is met de Jaarvergadering het startschot gegeven voor het seizoen 2019/2020. Maar eerst werd Wolter Vos in het zonnetje gezet omdat hij afgelopen seizoen sportief gezien werkelijk alles naar zijn hand wist te zetten. In zowel de Wintercompetie, De Beker met de Kleine Oren maar ook in de Zomercompetitie kwam hij langzaam maar gestaag boven drijven. Geweldig!

20190423_225149 (Small).jpg

Het Paard van Ree gaat komend seizoen weer op alle fronten in de NHSB meedoen, Het Eerste in de Derde Klasse, Het Tweede met een viertal in de Vierde Klasse en natuurlijk gaan we weer verre reisjes maken in de Noord in het kader van de NHSB-Bekercompetitie. Over een paar weken zijn alle speeldata bekend voor ons Eerste en Tweede team en dan worden natuurlijk direct alle data in onze agenda's gezet!

Voor de onderlingen competitie verandert niet zoveel. De nacompetitie om het kampioenschap blijft gehandhaafd maar de punten behaald in de Beker en/of NHSB-competities tellen niet meer mee. Na de Wintercompetitie gaan we weer gezellig de regels evalueren. Refererend naar de oprichtingsdag van onze vereniging gaan we na de laatste speelronde, rond 20 mei, een gezamenlijke slotmaaltijd gebruiken. 

De financiële toestand van het Paar van Ree is gezond te noemen, daarom blijft de contributie op € 60 per jaar gehandhaafd.

De Jaarvergadering heeft een echte jury benoemd die aan het eind van het seizoen de mooiste partij gaat benoemen. Spelers dienen dan wel zelf hun partij in te leveren. Juryleden zijn Ton Duin en Will van der Laan.

Tenslotte werd de loting voor de Beker met de Kleine Oren verricht door onze allercharmante Susanne:

Ierschot - De Jager

De Vries - Duin

Van Schie - Baltus

Schoo - Kisjes

Van der Laan - Graaff

Van der Meij - Teske

Krassenburg - Vos

Kroon - De Kaper

Deze eerste ronde dient vóór dinsdag 5 november 2019 gespeeld te zijn!