Genoot Erik Teske heeft een prima resultaat behaald op het afgelopen Tatatoernooi. De strijd in de Dagvierkampen leverde hem 2 punten op en een eerste plaats in groep 8G! En of dat nog niet genoeg was pakte Erik met 6 punten de tweede plaats in groep 8E. Een fraai resultaat, we kijken uit naar de ratinglijst van februari!

DSC02343 (Medium).JPG

 

De resultaten van Rob Graaff waren wat teleurstellend, met 3½ punten eindigde Rob op de 7e plaats in groep 6D.

DSC02348 (Medium).JPG

 

Frans Schoo wist aan de verwachtingen te voldoen. Door 1½ punt uit de laatste 2 ronden te pakken maakte hij de blunder uit de eerste ronde weer goed en eindigde hij als 2e in groep 8M van de Dagvierkampen.

DSC02345 (Medium).JPG

 

Vreugde en verdriet liggen dichtbij in een vierkamp. De score van ons genoot van het eerste uur, Johan Kroon, zat dit jaar wat aan de verdrietige kant. Hij wist slechts een half puntje te behalen in groep 7K van de Dagvierkampen.

Ik hoop dat er een paar interessante partijen zijn gespeeld. De website kan dergelijke partijen in het zonnetje zetten!

DSC02351 (Medium).JPG

Tenslotte een foto van John van der Wiel aan het werk in café De Zon. Het is altijd bijzonder plezierig om naar hem te luisteren. Je krijgt weer het gevoel dat schaken een eenvoudige denksport is. Dat gevoel verandert weer als je plotseling Ton Sijbrands in het publiek ziet zitten (niet op de foto). Twee iconen in één beeld gevangen, beiden behept met een kolossaal geheugen.