corona2.JPG

Afgelopen dinsdag is de Jaarvergadering van het Paard van Ree gehouden. De vergadering stond natuurlijk in het teken van de Coronamaatregelen.

Slechts één of anderhalf onverlaat wilde gewoon blijven schaken maar het overgrote deel van de genoten besloot komend seizoen over te slaan. Dus geen interne, geen externe en ook geen Cup met de Kleine Oren. Voor diegene die op de dinsdagavond, zo Wolter zei, niet willen biljarten en ook niets te melden hebben kunnen een potje schaken. Dus voor onze clubavond blijven we gewoon terecht kunnen in café De Zon, voorlopig tot 22:00 uur wel te verstaan. 

Onderzocht gaat worden of we een online-competitie op Lichess gaan opstarten voor de woensdagavond!

Het Genootschap heeft de intentie om het Hein de Vriestoernooi 2020 door te laten gaan. Er zal nagedacht worden over welke maatregelen nodig zijn omwille van de Coronabestendigheid, zoals een beperkt deelnemersveld.

De vergadering heeft wederom aangegeven een Genootschapsdiner te willen organiseren. Het coronavirus bepaalt echter dat dat nog even uit den boze is.

De financiële huishouding van het Genootschap is, ook zonder NOW-hulp, gezond! De contributie blijft dus gehandhaafd op 60 eurootjes.