Afgelopen dinsdag is de Jaarvergadering van Het Paard van Ree gehouden. De hoogtepunten:

Externe Competitie. Het Paard van Ree Vlaggenschip zal de komende competitie lang niet altijd in de sterkste opstelling kunnen spelen. De vergadering besluit daarom om geen gebruik te maken van het recht te promoveren naar de Tweede Klasse van de NHSB.

De afvalrace om de Beker met de Kleine Oren zal komend seizoen met dezelfde opzet worden verspeeld. Dus dezelfde externe relaties zullen worden uitgenodigd om deel te nemen.  

Iedereen is het er over eens dat Het Paard van Ree, eventueel met genodigden, eind mei (of de eerste week van juni) een team naar Ströbeck moet afvaardigen.

De organisatoren van het Hein de Vriestoernooi doet een oproep aan de genoten om met een originele bijdrage te komen voor het toernooi. Bijvoorbeeld een humorvol verhaal vertellen, een gedicht voordragen, of een komische voorstelling opvoeren. Alle inzendingen zijn welkom en zullen naar waarde worden geschat door de organisatie.

Partij van het Jaar is geworden de Bondspartij van Erik Teske tijdens de wedstrijd tegen Krommenie. Het is een spectaculaire partij geworden waarbij Erik de foutjes van zijn tegenstander op brutale wijze met een heus zoenoffer afstraft. De partij (no.17) is te zien achter de tab "partijen". De winnaar heeft nog de uitreiking te goed van de wisselbokaal "De Isabel". Over De Isabel volgt later meer.

Het idee blijft dat we een Genotenmaaltijd dienen te organiseren. Gedacht wordt aan november/december. Twee genoten gaan de organisatie ter hand nemen.

Einde 

2023_sept5_jaarverg_PvR_2_Middel.jpg