Afgelopen donderdag 20 mei was het terras van café De Zon voor het eerst geopend tot 20:00 uur. Laat dat nou toevallig precies de dag zijn dat Het Paard van Ree 35 jaar bestaat! En als je dan Dennis Krassenburg heet ben je daar als de kippen bij om iets te organiseren. Een borrel met hapje is dan snel geregeld en de opgekomen genoten konden zich hieraan kort maar hevig laven. De mannen van het eerste uur uit 1986 waren aanwezig op dit gedenkwaardig moment, Dennis dus maar ook genoot Johan Kroon gaf door zijn aanwezigheid blijk van dit historisch besef.

Uit Amsterdam werd door een voormalige niet-drinkende deelnemer aan het Wijnaanzeetoernooi vier Wijnaanzeewijnen uit 1995, 1996, 1998 en 1999 terug geschonken. Een formidabel geschenk dat in dank werd aanvaard.

Nu is nog het wachten op toestemming voor de opening van de natte horeca. Dan kunnen we weer vol aan de bak, zonder mondkapjes mag ik hopen maar daar zal Marc niet wakker van liggen. Ook de biljartvereniging "De Keu van Ree i.o." zal dan op de maandagmiddag weer zijn opwachting maken. 

We hebben nu al lol! Kijk maar naar de foto's