Afgelopen zaterdag heeft Het Paard van Ree zijn langverwacht Genootschapsdiner kunnen organiseren. Dennis was de grote initiatiefnemer voor dit evenement. Uit heel het land stroomden Genoten naar de achterzaal van café De Zon. Rob Graaff en de Ree-heren van het eerste uur Johan Kroon en Taco van der Werff waren met plezier op de uitnodiging ingegaan en kwamen van verre oorden. Vanaf deze dag waren we verplicht bij binnenkomst de QR-code te tonen. Aan deze verplichting waren we nog niet zo gewend waardoor deze stap door velen werd overgeslagen. Bovendien wisten we nog niets van bijwerkingen van de QR-code, laat staan wat de schade zou zijn op lange termijn.

Ad van Schie en Peter van Hal stelden een smaakvol Genootschapsdriegangendiner samen. Voor de visliefhebber was een zalmmoot klaar gemaakt en voor de vleesliefhebber was een Oostenrijkse schnitzel gebakken. Met een voorafje en een toetje en alle zij-ingrediënten was het een waar eetfeest!

Na het diner werd de achterzaal van cafe De Zon opgeluisterd met een fantastische saxofoonsolo (Summertime) van Ad van Schie, een verrassend jazzy vervolg van Ton Duin op piano en tenslotte een hoog gekwalificeerd pianowerk van Marc van der Meij. Binnen het Genootschap wordt niet alleen Schaken met een hoofdletter geschreven maar ook Muziek!

Na het diner werden aan de bar door enkele plakkers nog gezellig nagekeuveld.

We hebben een mooi Muziekfilmpje gemaakt

En wat dacht u van de foto's: