De einddatum voor de eerste ronde van de Cup met de Kleine Oren is op 2 november gepasseerd. Het meest in het oog springend is de fraaie overwinning van Dennis op ons jeugdlid Erik. Het strenge toezicht van de hoofdwedstrijdleider heeft opgeleverd dat precies op de juiste dag de loting voor de Kwartfinale kon worden verricht. Omdat we in de kwartfinale niet met 9 man kunnen starten is een beslissingspartij Wolter Vos tegen Ton Duin nodig.

Even streng: De uitslagen van de Kwartfinale dienen 7 december binnen te zijn!

Onderstaand de bevindingen van onze W:

De strijd om de Cup met de Kleine Oren heeft weer een aanvang genomen. Dit seizoen is het deelnemersveld versterkt met een vijftal buitenpaardse genodigden, waarvan er drie meteen van zich deden spreken.

Han Kemperink versloeg Will van der Laan in een wederzijds scherp gespeelde partij, Fons Vermeulen versloeg Roberto Ierschot en Cor Zwaan kreeg Frans Schoo zover, dat hij hem een vol stuk aanbood.

Aarzelend en enigszins wantrouwig accepteerde Cor het kleinood. Pas toen hij had vastgesteld dat het wel degelijk een cadeautje was, geen offer, brak een glimlach bij hem door.

De regels bij de cuppartijen:

Ieder bepaalt zelf, samen met de tegenstander, de duur van de partij, het aantal partijen dat gespeeld wordt en de plek waar gespeeld wordt.

Bij onenigheid geldt dat er één partij met de standaardduur van 1uur30 + 10 seconden increment in ‘De Zon’ wordt gespeeld. In geval van remise kan er worden overgespeeld, uitgevluggerd, geloot, waar het hoofd op dat moment naar staat.

De uitslag gaarne voor de eerste dinsdag van de volgende maand doorgeven.

Houdoe,

 

Bekervoortgang 2122 (1).jpg