Met de jaarvergadering van afgelopen dinsdag is het seizoen 2022/2023 afgetrapt. Belangrijk in deze vergadering was de overdracht van het eigenaarschap van café De Zon. Op 30 september wordt het "collectief Wijk aan Zee" de nieuwe eigenaar. Het cafébedrijf wordt zoveel mogelijk op de oude voet voortgezet! Ad en Carla verhuizen naar een appartement in Heemskerk. Uiteraard blijft Ad gewoon lid van het Paard van Ree.

Omdat in de toekomst het bijlappen structureel dreigt te worden besluit de vergadering de contributie wat te verhogen. Voor genoten die alleen meedoen voor de interne competities is jaarlijks 25 euro voldoende. Van de genoten die de Paard van Ree-vlag in interclubverband willen verdedigen wordt per jaar 75 euro gevraagd. Een schijntje natuurlijk.

unnamed (3).jpg

De Ledenvergadering van dinsdag 20 september

Vanaf dinsdag 27 september 2022 begint de nieuwe Wintercompetitie. Op 30 mei 2023 wordt de laatste ronde gespeeld. Er is geen beslissende nacompetitie, de eindstand op 30 mei bepaalt de clubkampioen. Aansluitend begint op dinsdag 6 juni 2023 weer de Zomer- of Bierviltjescompetitie.

Voor komend seizoen is Het Paard van Ree weer met een zestal ingeschreven voor de NHSB-Bondscompetitie. Het team heeft de opdracht de teleurstellende resultaten van het afgelopen seizoen snel te doen vergeten. Ook gaan we weer met een gezellig bekerteam naar verre bestemmingen in onze fraaie provincie.

Mede door de coronaperikelen is de strijd om de schoonheidsprijs in het slob geraakt. Komend seizoen proberen Ton en Will de strijd weer van de grond te krijgen. Initiatieven om zelf partijen in te leveren blijven altijd welkom, ook van verliespartijen!

Ook voor komend seizoen staat er weer een Genootschapsdiner op het programma. In de aanloop naar 20 mei 2023 kunnen we weer een uitnodiging verwachten.

En dan natuurlijk het gevecht om de Cup met de Kleine Oren. Op de komende clubavond van dinsdag 27 september is de "feestelijke loting" gepland voor de eerste ronde waarbij ook weer enkele gastspelers in de pot zullen zitten. Eventuele nieuwe bevriende gastspelers zijn natuurlijk welkom!